keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Magnum's 25th birthday party
Viime torstaina 22.5 Magnum juhli 25-vuotis syntymäpäiviään ja hopean hohtoiset juhlat järjestettiin kauniillla Vanhalla ylioppilastalolla. Juhlapaikka oli uskomattoman kaunis ja tarjolla oli herkullista naposteltavaa ja juotavaa. Heti  paikalle saavuttaessa oli aivan taianomainen tunnelma ja mahtavan aurinkoinen ja kuuma keli toi siihen oman mausteensa! Heti alkajaisiksi kävimme ihastelemassa juhlatiloja ja napsimassa ulkona muutamia ryhmä potretteja. 
Asustus meillä oli aika valkopainotteinen vaikka pukukoodina oli hopea, mutta eipä olisi uskonut ettei kaupoista löytynyt mitään hopeaa! Itse kylläkin lähdin paniikissa poukkoilemaan kaupungille vasta edellisenä päivänä ja olinpas vielä kaiken lisäksi sen verran myöhään liikenteessä että Kanuunakin ehti mennä kiinni juuri nenäni edestä. Lopulta löysin Gina Tricosta tämän ihanan kesäisen mekon jota takuulla käyttäisin muutenkin kesäisin eli money well spent ;) Kokonaisuuteen vielä hopea laukku ja korkkarit hopeilla yksityiskohdilla. 
Ilta oli kaikenkaikkiaan hauska ja ikimuistoinen ja saanen sanoa että söin elämäni parhaan jäätelön tuona iltana. Pistaasipähkinä ja merisuola combo toimi täydellisesti jäätelön päällä ja höysteenä oli vielä ihanan värisiä koristekuulia ihan vain kuvausta varten ;)

Tänään alkoikin hieman pidempi vapaa joten läjä kirjoja, hyviä leffoja, suklaata ja some serious loikoilua!

Ihanaa loppuviikkoa!

 Magnum-pose ihanien työkavereideni Pauliinan ja Riikan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti