sunnuntai 17. elokuuta 2014


Sweater - 2nd hand   |   Leggins - Gift (Tiia Vanhatapio for Seppälä) 
Top - 2nd hand (Monki)   |   Headband - Glitter


Sunnuntaita kaikille!

Festarit on nyt tämän kesän osilta juhlittu ja olihan vain aika mieletön meno Weekendeissä! Oma suosikkini oli Knife Party, jonka esitys ylitti kaikki odotukseni. Oli ihanaa saada juhlia ystävien ja oman siskoni, Jonnan, kanssa <3 Huomenna olisi taas paluu arkeen ja pari päivää kuluukin eräissä kuvauksissa avustellessa, mitä odotankin jo malttamattomana :P Ja keskiviikkoaamuna lähden taas viikon mittaiselle työmatkalle laivalle. Tämä onkin viimeinen työmatkani tälle vuodelle sillä pian täytyy alkaakkin jo kovaa kyytiä valmistautumaan opiskelijavaihtoon! Jo ensi kuun 11 lähtee lento kohti Glasgowta jonne jään seuraaviksi 4 kuukaudeksi ja yritänkin parhaani mukaan myös sieltä käsin päivitellä blogiani niin aktiivisesti kuin suinkin mahdollista. Huuui, kyllä vain alkaa jo pikkuhiljaa jännittämään ja kovasti!!

Hieman kyllä harmittaa kun pääsimme hienoon paikkaan kuvaamaan viime viikolla mutta kuvien valotus oli lopulta vähän huono, sillä menimme kuvailemaan vasta todella myöhään ja silloin oli jo todella pimeää ja taivas täysin pilvessä. Laitan tässä nyt silti muutaman otoksen tuolta meidän kattoseikkailultamme :) Odotan jännityksellä kuinka hulppeita kuvauspaikkoja Skoltannista löytyykään! 

Leppoisaa loppuiltaa <3


2 kommenttia:

  1. Oiii siekö lähdet Skotlantiin! Kävin pari vuotta sitten tekemässä työharjottelun Edinburghissa hennesille :) Käytin yks päivän reissu Glasgowssa. Sateinen maa mutta symppiksiä ihmisiä täynnä! Juo IRN-BRUta minunki puolesta! (Skotlantilaisten lemppari juomaa haha..)

    VastaaPoista
  2. Juu ja kokoajan alkaa odottamaan jo enemmän lähtöä!! Paperihommia ja muuta matkaan liittyvää hommaa sekä työmatkoja ja keikkoja on ollut niin paljon ettei ole oikein ehtinyt itse lähtöä ja siellä olemista miettiä ollenkaan! Kohta alkaa vain olla jo matka sen verran käsillä että ei auta kun avata matkalaukku ja alkaa ihan oikeasti pakkaamaan ja valmistautumaan sinne lähtöön myös henkisesti. Oi kuulostaapa jännältä! Oliko sinulla pitkäkin harjoittelu? Odotan kyllä paikallisten ihmisten tapaamista ja etenkin maaseudulla pyörimistä ja linnojen tutkimista :P Uskonpahan vain että en taida alkumatkasta saada sanaakaan selvää siitä murteesta :D Mutta sieltä tullessani haluan osata sen murteen virheettömästi ;) Tuossa juuri teinkin tyylilleni erikoisen ostoksen mutta takuulla käytännöllisen sellaisen! Nimittäin tilasin eilen sadetakin. Se tuleekin varmaan olemaan päälläni seuraavat 4 kk joka päivä xD Haha juu täytyy maistaa sitä IRN-BRU:ta kun siitä on niin paljon puhuttu :D

    VastaaPoista