keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Tonight will never dieJacket - 2nd hand   |   Skirt - COS   |   Blouse - Zara   |   Loafers - 2nd hand   |   Scarf - Lindex   |   Necklace - Guess


Tänään oli viides päivä ihanassa työharjoittelu paikassani ja sain vielä töistä lähdettyäni nauttia auringonpaisteesta ystäväni Janetten kanssa. Aloittaminen uudessa työharjoittelupaikassa jännitti ihan mielettömän paljon, mutta ihanien työkavereiden ansiosta tunnen jo nyt olevani siellä kuin osa suurta perhettä. Ikävää vain että mieleni on edelleen koulutöiden satimessa aina siihen asti että saan huomenna portfolioni palautettua. Sen tehtyäni  lupaan itselleni etten luo ajatustakaan kouluuni ainakaan seuraaviin 3 kuukauteen, sillä voin sanoa että se on tälle vuodelle jo osansa saanut. Huomenna olisi tiedossa Brennan Heartin keikka, jonne toivottavasti muistan mennä, sillä olen buukannut pääsiäiseni niin täyteen että takuulla unohdan puolet suunnitelmistani. Pääsiäisen aloitan nukkumalla niin pitkään kuin unta riittää! :)

Ihanaa pääsiäistä kaikille! <3


6 kommenttia:

 1. Ihana mussuni , pus ♥

  Ja toi viiminen kuva on aivan huippu !!! Niin keväinen ja aiheeseen sopiva, hih :------3

  Ainiin juu, ja RAKASTAN sun kisuloafereita !!!! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa oli hengailla kevät auringon alla ja porhaltaa suoraan lomatunnelmaan. Aina on yhtä kiva päästä naureskelemaan silmät päästään ja lötväilemään <3 Kisulit on kyllä munki lempparit x)))

   Poista
 2. I am in love with is look. The contrast of colours with your hair is beautiful.
  Love Dani xx
  www.huntinginheelsblog.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Dani! I also fancy your sense of style and your blog :)

   Poista