tiistai 21. toukokuuta 2013

LAID-BACK LEOPARD

                                Shirt - 2nd hand   |   Sandals - ?   |   Sunnies - H&M   |   Pants - BikBok

Tänään oli kevään viimeinen tentti ja sen näkee kyllä kledjuistakin :) Kesäloma puskee jo kroppaan ja mieleen niin ettei aamuisin meinaa päästä ennen kymmentä torkutusta ylös sängystä. Enään olis kuitenki viikko vain koulua ja sitten kesälomille!

Otin pienen pakoretken kesään jo viime perjantaina kun lähdin pikku extempore reissulle Keskipohjanmaan koti- ja maatalousnaisten kanssa Tallinnaan. Lähdin moikkaamaan äitiä ja sukulaisiani Helsingin länsisatamaan ja siinä hetki mietittiin että miksipä en lähtisi reissulle mukaan ja siitäpäs se sitten lähti. Mukana mulla ei ollut kertakaikkiaan mitään! Vielä aamulla ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen tyhjensin laukunkin joten sieltä löytyi vain rahapussi. Tietenkään en ollut myöskään meikannut aamulla ja päälläni oli kesähelteeseen mainiosti sopiva pilkkihaalari (mustat farkut ja neule) ja niillä sitten kahlattiin läpi Tallinnan 40 asteen helteen...voisin vaikka vannoa että mittari näytti lauantaina vähintään 35!

Ensimmäisenä iltana mässäiltiin vain pizzaa ja nameja äidin ja siskon kanssa ja seuraavana päivänä lähdettiin heti aamusta käymään Viron suurimmassa käsityömyymälässä jossa sekoiltiin siskon kans oikeen kunnolla! Ps. Siellä ei käy kortti. Oli ihan näppärää maksaa ostokset ilman käteistä...

Seuraavaksi lähdettiin ajaan bussilla 100 km päähän Tallinnasta Türiin. Lähtiessä satoi vettä ja tietenkin perillä oli noin 100 astetta lämmintä ja oltiin kaikki pukeuduttu kuin pilkkikisoihin. Fiilis oli kuin festareilla kun miehet oli pelkissä alushousuissa ja naiset pikkumekoissaan ja kaikki yhtä palaneina ja hikisinä. Tapahtumaa kutsuttiin kukkamarkkinoiksi mutta siellä oli kyllä ihan kaikkea vaatteiden ja pomppulinnojen väliltä. Löysin tämän leopardipaidan juurikin sieltä yhdestä kojusta.

Illaksi palattiin Tallinnaan ja käytiin vanhassa kaupungissa syömässä ja juomassa ihanat cafe latet siskon kanssa.

Seuraavana päivänä laivan kannelle pötköttään ja ottamaan vähän arskaa ja syömään juustoja ja leipää :)

Reissu oli aivan ihana ja juuri mitä tarvin tähän arjen keskelle! Oli ihanaa päästä reissaamaan äidin ja siskon kanssa, nähdä kummitätiä ja toistakin ihanaa tätiä Kalajoelta. Oli ihan hervotonta menoa tämän naispoppoon seurassa :D Arjen pienimmätkin asiat muuttuu kullaksi rakkaimmat rinnalla, enkä malta oottaa että pääsen viettämään Kalajoelle taas korvaamatonta aikaa näiden ihmisten kanssa.

Kun aina välillä pääsee kotiin Kalajoelle niin se ajatus ihan yllättää miten vahvasti sitä on sydämmessään se sama tyttö joka rakastaa kalastaa Saukkonkoskella heinä suupielessä ja illan tullen koota äidin kanssa palapelejä läpi yön.

6 kommenttia:

 1. gorgeous xx

  www.poptartsandsexx.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 2. :) I love the perfect combin


  ofissstyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hey you´ve a great blog!
  Please check out mine.
  And if you want we can follow each other here,
  on bloglovin and via GFC?
  Let me know!
  xoxo

  VastaaPoista
 4. The leopard and lace compliment each other so well! Love the care free off the shoulder look :)

  xo, Megan
  indie flower

  VastaaPoista
 5. great outfit and great pics! Love the leopard top

  Marie
  belgiancloset.com

  VastaaPoista